Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Janur 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
A férfi földrajza
Filmleírások
Intim vallomások
Filmleírások Filmleírások
Árad a tenger...
-külsõ-   2010 March 30, Tuesday  

A negyvenes éveiben járó Irene egyedül járja Franciaországot "Mocskos ügy" címû, egyszemélyes show-jával. Erõs, de kicsit megkeményedett asszony, aki már beletörõdött abba, hogy egyedül fogja leélni életét.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

Quand la mer monte...
-- színes, magyarul beszélõ, belga-francia vígjáték, 90 perc, 2003, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Yolande Moreau
Szereplõ(k): Yolande Moreau, Wim Willaert

A negyvenes éveiben járó Irene egyedül járja Franciaországot "Mocskos ügy" címû, egyszemélyes show-jával. Erõs, de kicsit megkeményedett asszony, aki már beletörõdött abba, hogy egyedül fogja leélni életét. Ám egy nap váratlan dolog történik. Egyik elõadásán találkozik egy nála jóval fiatalabb férfival, akinek a sorsa nagyon hasonlít az övéhez. A munkanélküli Dries csatlakozik hozzá, ettõl kezdve együtt szórakoztatják a közönséget a "Csibém és én" címû produkcióval. Az élet nem-várt ajándéka: szerelem alakul ki közöttük. De Irene-nek meg kell küzdenie társa kishitûségével, gyengeségével...

Keserédes, szomorkás vígjáték, amelyért Yolande Moreau 2005-ben elnyerte Franciaországban a legjobb színésznõnek, valamint a legjobb elsõfilmnek járó César-díjat. A Párizsi Filmszemlén pedig a közönségdíjat.


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player