Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Február 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Relax
A férfi földrajza
A bor elemzése
Filmleírások Filmleírások
Sárkányvadászok
-kĂĽlsõ-   2010 March 04, Thursday  
Sárkányvadászok
Annyi apró szigetbõl áll a világ, ahány sárkány bujkál benne. Minden sziget és minden sárkány is különbözõ. A végtelen ûr mesés szigetein királyságok, pusztuló várak, láthatatlan tavak lebegnek.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Chasseurs de dragons / Dragon Hunters
-- színes, magyarul beszélõ, francia-német-luxemburgi animációs film, 80 perc, 2008, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Arthur Qwak
Szereplõ(k): Forest Whitaker, Rob Paulsen

Annyi apró szigetbõl áll a világ, ahány sárkány bujkál benne. Minden sziget és minden sárkány is különbözõ. A végtelen ûr mesés szigetein királyságok, pusztuló várak, láthatatlan tavak lebegnek. Ebben a különös világban próbál boldogulni Lian-Chu, a nagy erejû, jámbor sárkányvadász és Gwizdo, megállíthatatlan beszédû, de a sárkányvadászatban kevéssé hasznos társa, és kedves kék kutyájuk.


Arthur, az öreg király ismeri a jóslatot, miszerint hamarosan visszatér a legnagyobb sárkány, a Világfaló. A két szakember elvállalja kézre kerítését, de csak az elõleg kedvéért: nem bolondok, hogy szembeszálljanak a leghatalmasabb fenevaddal! A király unokahúga, Zoé azonban olyan gáncs nélküli lovagoknak hiszi õket, mint amilyenekrõl a regényeiben olvasott. Megszökik otthonról, és csatlakozik a vándorokhoz - akik továbbra is úgy tesznek, mintha a borzasztó sárkányt keresnék. Egészen addig, míg a jóslat részletei beteljesülni nem látszanak, és tényleg rá nem találnak a hatalmas Világfalóra, hogy aztán megvetõ bátorsággal szembenézzenek vele.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player