Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Filmleírások
Feketék fehéren
Mese
A lyukas zokni
Filmleírások Filmleírások
Chéri - Egy kurtizán szerelme
-kĂĽlsõ-   2010 March 04, Thursday  
Chéri - Egy kurtizán szerelme
Az elsõ világháború elõtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet fõhõse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnõjének és riválisának fia.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Chéri
-- színes, feliratos, angol-német-francia romantikus film, 92 perc, 2009, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Stephen Frears
Szereplõ(k): Michelle Pfeiffer, Rupert Friend, Kathy Bates

Az elsõ világháború elõtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet fõhõse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnõjének és riválisának fia. Az érett, gyönyörû Lea bevezeti az elkényeztetett és éretlen fiút a testi gyönyör és az érzékiség világába, és kapcsolatuk egyre szorosabbra fonódik.

Hat év után Chéri anyja, Madame Peloux titokban esküvõt szervez fiának egy másik kurtizán lányával, Edmével. Lea és Chéri megpróbálnak napirendre térni az elkerülhetetlen különválás felett, de felhõtlen életük alapja mélyebben gyökerezik, mint azt valaha gondolták volna. Mire ráébrednek, mennyit jelentenek egymásnak, már azt is tudják, túl késõ.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player