Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Janur 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
Vidám képek
Eltemette elefántja
Filmleírások Filmleírások
A Pál utcai fiúk
-külsõ-   2010 March 04, Thursday  
A Pál utcai fiúk
A Pál utcai grundon délutánonként kisdiákok játszanak. Hírét veszik, hogy a füvészkertben tanyázó rivális társaság, amelynek Áts Feri a vezére, rohamra készül, hogy elfoglalja a Pál utcaiak grundját. A fiúk felkészülnek az ellenséges támadásra.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

A Pál utcai fiúk
-- színes, magyar-amerikai ifjúsági film, 104 perc, 1969 --

Rendezõ(k): Fábri Zoltán
Szereplõ(k): Anthony Kemp, Törõcsik Mari, William Burleigh, Julien Hoidaway

A Pál utcai grundon délutánonként kisdiákok játszanak. Hírét veszik, hogy a füvészkertben tanyázó rivális társaság, amelynek Áts Feri a vezére, rohamra készül, hogy elfoglalja a Pál utcaiak grundját. A fiúk felkészülnek az ellenséges támadásra. Bokát választják vezérül, a többiek is kapnak rangot, egyedül a vézna, szõke Nemecsek Ernõ marad közlegény. Geréb, aki szintén a vezéri rangra pályázott, bosszúból a füvészkertiekkel szövetkezik. Az árulás gyanúja Nemecsekre terelõdik. A vézna kisfiú, hogy bebizonyítsa hûségét, visszaszerzi az ellenség által elrabolt grundzászlót. Akciója során kényszerû fürdõt vesz a füvészkerti tó hideg vizében. Elérkezik a csata napja. A lázasan fekvõ Nemecsek kiszökik betegágyából és bátran veszi ki részét a harcból. Õ is hozzájárul a Pál utcaiak gyõzelméhez. De nem sokáig örülhet új fõhadnagyi rangjának, mert a fürdés miatt tüdõgyulladást kap.


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player