Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Vidám képek
Eltemette elefántja
Filmleírások Filmleírások
O’Horten
-kĂĽlsõ-   2010 January 27, Wednesday  
O’Horten
Abban a pillanatban, hogy elmegy a vonat nélküle, Odd Horten (Baard Owe), a negyven év szolgálat után kényszernyugdíjazott mérnök rádöbben, utazása mostantól nem a nyomtatott menetrend és a jól ismert állomások dimenziójában folytatódik tovább.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

O’Horten
-- színes, feliratos, norvég-német-francia filmdráma, 87 perc, 2007, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Bent Hamer
Szereplõ(k): Baard Owe

Abban a pillanatban, hogy elmegy a vonat nélküle, Odd Horten (Baard Owe), a negyven év szolgálat után kényszernyugdíjazott mérnök rádöbben, utazása mostantól nem a nyomtatott menetrend és a jól ismert állomások dimenziójában folytatódik tovább. A jövõ tele van kérdéssel: fog valaha repülõn utazni? Eladja a csónakját? Hogyan kerül lábára egy vörös tûsarkú cipõ? Túléli az éjszakai vezetést egy bekötött szemû emberrel a volánnál?
Biztosak lehetĂĽnk benne, hogy meg lehet találni az öregedĂ©s napfĂ©nyes pillanatait, Ă©s nem kell korosodĂł norvĂ©gnak lennĂĽnk ahhoz, hogy rájöjjĂĽnk, a nevetĂ©s Ă©s Ă©letigenlĂ©s mindannyiunkban ott ragyog. Az O’Horten, Bent Hamer (Dalok a konyhábĂłl, TĂłtumfaktum) csodálatosan aszimmetrikus látlelete az emberisĂ©grõl. Abszurd vĂ­ziĂł nagy lĂ©lekkel, nĂ©mi enyhe melankĂłliával Ă©s egyetemes ĂĽzenettel.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player