Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Februr 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Relax
A férfi földrajza
A hõskor hõsei 2
Filmleírások Filmleírások
51-es bolygó
-külsõ-   2010 January 13, Wednesday  
51-es bolygó
Charsles "Chuck" Baker kapitány (Dwayne Johnson), a Nasa ûrhajósa, sok-sok fényévnyi távolságra landol hazájától a Földtõl. Úgy véli eljött a nagy pillanat és felfedezett egy olyan bolygót amire ember még nem tette be lábát.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

Planet 51
-- színes, magyarul beszélõ, spanyol-angol animációs film, 91 perc, 2009, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Jorge Blanco
Szereplõ(k): Dwayne "The Rock" Johnson

Charsles "Chuck" Baker kapitány (Dwayne Johnson), a Nasa ûrhajósa, sok-sok fényévnyi távolságra landol hazájától a Földtõl. Úgy véli eljött a nagy pillanat és felfedezett egy olyan bolygót amire ember még nem tette be lábát. Ám hamarosan észreveszi nem õ az elsõ ezen a bolygón, kicsi zöld lények lakják ezt a planétát.

 

 

Épp egy kerti parti közepébe csöppen, ahol a kis zöld bolygólakók grillezgettek. Chuck kapitány ijedtében a furcsa zöld lények láttán menekülni kezd. Közben egyre több kis bolygó lakóba botlik, akik épp úgy megvannak rémülve a találkozástól, mint õ.


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player