WebKozmo
Pelle Anita: egyszerre vagyok boldog és fáradt
ImageÉn is viszem magammal a szüleimtõl kapott erkölcsi örökséget, amit, persze, kiegészítek a sajátoméval és azt átörökítem a gyermekeimre. Gondolom ez minden családban így megy -mondja a nemsokára kétgyermekes Pelle Anita.
Árvai Mara: Harmóniára vágyom
Janik Gabriella:Tudni kell kompromisszumokat kötni
Zolnay Kriszta: Megfogalmazhatatlan a szeretet...
Kaczvinszky Emilia: a nõk nem mernek nõk lenni
Venetianer Anikó: szeretném átadni, amit kaptam
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Februr 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Égetõ Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Relax
Eltemette elefántja
Filmleírások
Feketék fehéren
WebKozmo WebKozmo
Kecse-Nagy Helga: a játék a legnagyobb élmény
Gróf Róza   2008 April 23, Wednesday  
Image
Hálás vagyok a szüleimnek, mert mindenben segítettek, hogy a legjobbat tudjam kihozni magamból. Nemcsak anyagi értelemben. Lelkileg és erkölcsileg is mindig velem voltak, támogattak - engem és a húgomat is. Szeretnék én is ilyen õszintén jó és megbízható, szilárd támasza lenni a gyerekeimnek.
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

-De mi a szép vagy a jó abban, hogy vered a labdát - egyedül vagy párban - egy falhoz?
-A küzdelem a jó ebben! A küzdelem a fallal, a küzdelem magammal. És a kitartás. Ez nagyon fontos! A fallabdázás kitartóvá tett a személyes dolgaimban is! Amit elhatározok, azt kitartóan végigcsinálom. A küzdelem pedig izgalmas!

-Említetted a költségeket! A szponzorok sokat segíthetnek, nem?
-De, ha vannak! Én most épp azért szurkolok, hogy találjak támogatókat! Szeretnék kijutni a Pozsonyi Európa Bajnokságra, hogy megmérettethessek a nemzetközi mezõnyben, mert az erõsebb az itthoninál. Ehhez jönne jól egy vagy több szponzor!


Kecse Nagy Helga hugával

-Édesanyád kiváló kosaras volt. Az egész család ilyen sportos?
-Igen, édesanyám az NB I-ben kosarazott egészen hosszú idõn át. Édesapám ugyan nem volt profi, de mindig is sportolt. A hugom versenyszerûen nem sportol, de síel és aerobicozik.

-Õ mivel foglalkozik?
-Szintén a GTK-n tanul, de Õ szereti és komolyabban érdeklõdik mint a nõvére! Nagyon különbözõek vagyunk egyébként, mégis egyformán gondolkozunk a világ dolgairól! Az utóbbi 2-3 évben nagyon szorossá vált a kapcsolatunk. Teljesen megbízunk egymásban és szinte egymás legjobb barátnõi vagyunk!

-A szüleitekkel mennyi idõt tudtok közösen tölteni, hisz már mindketten, szinte önálló életet éltek. Vágytok még velük együtt lenni?
-Összetartó család vagyunk. Közösek az ebédeink, és nagyon sok közös emlékünk van túrákról, kirándulásokról, utazásokról. Hálás vagyok a szüleimnek, mert mindenben segítettek, hogy a legjobbat tudjam kihozni magamból. Nemcsak anyagi értelemben. Lelkileg és erkölcsileg is mindig velem voltak, támogattak - engem és a hugomat is. Szeretnék én is ilyen õszintén jó és megbízható, szilárd támasza lenni a gyerekeimnek. Majd, ha eljön az ideje ennek!

-Barát, társ, kapcsolatok - van erre idõd? Ott az egyetem,az edzés, az edzõi munkád ...
- Volt egy két évig tartó komoly kapcsolatom, de véget ért. Nagyon sok a barátom, a jó barátom, akikre viszont érzem, hogy nem jut annyi idõm, amennyit szeretnék velük tölteni. De nagyon fontosak számomra a sporttársaim is, akik közt szintén vannak barátaim.

-Tudtál igazi gyermek vagy kamasz lenni ennyi feladat közt?
-Akkora megterhelés, amekkora a profi sportolókra hárul, rám szerencsére nem jutott. A teljesítményemet mindig olyan ritmusban irányították a szüleim, az edzõim és én, hogy azok összhangban legyenek a személyiségemmel. Ezért is élvezem annyira a játékot, mert szabadnak érzem magam benne!

-Sokan, elvégezve az egyetemet a karriert, a sikert, a sajátmaguk kiteljesülését hajtják, akár egyedül maradva is. Mit gondolsz a szingli életformáról ?
-Nem hiszem, hogy az az én életformám. Az ember, társas lény, társ nélkül nem lehet teljes az élete. Fontos számomra a sport, az edzõi munkám, a saját elképzeléseim megvalósítása. De ha eljön az ideje a szerelemnek és a gyerekvállalásnak, akkor bíztosan a család kerül az elsõ helyre. Azt is gondolom, mint minden kapcsolatban, így a házasságban is komoly szerepe van a kompromisszumkészségnek. Úgy érzem, megvan bennem ez a képesség, de ez azért még távolabb van!

-A Pozsonyi EB-n kivûl mi vár rád a következõ hónapokban ?
-Májusban csapatbajnokság lesz, ahol szeretnénk megvédeni a címünket csapatban is, meg párosban is, most tehát a címvédés a legfontosabb! Pozsony utána következik, ha szerencsém lesz és találok támogatokat!

-Sikeresnek, elégedettnek tartod magad?
-Boldog vagyok, de az ember mindig többet akar, többre vágyik és új és új célokat tûz ki maga elé.

-Mikorra tervezed a családalapítást? Szabtál magadnak határidõt?
-Nincs határidõ, szerintem ez majd alakul magától! Ahogy az élet hozza.
Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player