WebKozmo
Kecse-Nagy Helga: a játék a legnagyobb élmény
ImageHálás vagyok a szüleimnek, mert mindenben segítettek, hogy a legjobbat tudjam kihozni magamból. Nemcsak anyagi értelemben. Lelkileg és erkölcsileg is mindig velem voltak, támogattak - engem és a húgomat is. Szeretnék én is ilyen őszintén jó és megbízható, szilárd támasza lenni a gyerekeimnek.
Árvai Mara: Harmóniára vágyom
Janik Gabriella:Tudni kell kompromisszumokat kötni
Zolnay Kriszta: Megfogalmazhatatlan a szeretet...
Kaczvinszky Emilia: a nők nem mernek nők lenni
Venetianer Anikó: szeretném átadni, amit kaptam
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
November 2020
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Futballmeccsen
Eltemette elefántja
Filmleírások
Szex, csajok, Ibiza
WebKozmo WebKozmo
Pelle Anita: egyszerre vagyok boldog és fáradt
Gróf Róza   2008 March 03, Monday  
Image
Én is viszem magammal a szüleimtől kapott erkölcsi örökséget, amit, persze, kiegészítek a sajátoméval és azt átörökítem a gyermekeimre. Gondolom ez minden családban így megy -mondja a nemsokára kétgyermekes Pelle Anita.
  Hozzászólások 1 Nyomtat E-mail PDF

29 évesen mentél férjhez. Miért nem hamarabb?
20 évesen majdnem megtettem, de bedobtam a törölközőt. Kész volt a menyasszonyi ruha, szétküldték már a meghívókat, mikor én meggondoltam magam. Nagyon komoly fejfájást okoztam ezzel a döntésemmel a szüleimnek. Először, mert annyira akartam a házasságot, aztán meg, mert annyira nem.

És miért volt ez a pálfordulás?
Úgy gondoltam, úgy leszek önálló, ha férjhez megyek. Aztán meg úgy éreztem, épp az önállóságomat vesztem el abban a kapcsolatban, a házasságban.

Akárhogy is, 3 éve férjhez mentél. Könnyű döntés volt vagy hosszas megfontolás előzte meg?
Inkább úgy fogalmaznék, természetes volt számomra ez a döntés. A férjemet - Laukó Zoltánt - harmadikos gimnazistaként ismertem meg. 2001-ben találkoztunk ismét, már felnőttként. Kapcsolatunk harmonikusan működőtt, s az, hogy a férjem zenész még szorosabban kötött össze bennünket. Én is zenéltem, zongoráztam, és kórusban énekeltem diákként. Szóval, összeillőnek éreztük magunkat, olyannyira, hogy a jövőt is közösnek gondoltuk. S ettől természetesnek tűnt a házasság.

Most várod a második babátokat február vége - március elejére. Közben a nagyobbik fiad, Tamás, már 2 éves múlt, szóval ő is igényt tart rád. Hogy érzed magad?
Egyszerre vagyok boldog, elégedett és fáradt. Ez a második kicsi is fiú, s nagyon várjuk. Közben persze, az egyetemen is van munkám, a vizsgaidőszaknak ugyan vége, de tennivaló mindig van. Most néhány hónapra megint csak a családé leszek, nem a munkáé!

Tényleg, hogyan lettél a Gazdaságtudományi Kar oktatója?
Elég érdekes pályafutásom volt hallgatóként a szegedi egyetemen, mert mind a 4 karnak voltam hallgatója. A BTK-n matematika-olasz szakosként tanultam, és másik két évfolyamtársammal hárman alkottunk egy évfolyamot. Innen a TTk-ra mentem közgazdász-programozónak, majd közgaszdásznak a jogi kari képzés- re, s vül 2000-ben már a Gazdaságtudományi karon végeztem. Ugyan 3 féléven keresztül demonstrátor voltam a GTK EU-s szakirányon, mégis a verseny-szférában akartam kipróbálni magam. Így egy német multicégnél kereskedelmi ingatlanok felkutatásával foglalkozhattam. Rá kellett jönnöm, ez a "multisvilág" nem az én világom. Közben azt is beláttam, Szeged engem vonz, én ebben a városban érzem otthon magam. Ezért visszajöttem, és a GTK-ra is sikerült visszakerülnöm.Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!

Simon Arpad 2010 March 04, Thursday, 18:37:53

Kedves Anita, tovabbi sok sikert!!!!! Arpad

Hozzászólások száma: 1 


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow GyűjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player