Programajánló
Janur 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hnapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllõn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelõit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerõs ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Vízilabda ob I - Molnár Tamásék Diapolo Szeged VE néven folytatják
Szabó Gábor akadémikust javasolja rektornak a Szegedi Tudományegyetem szenátusa
Elfogadták szegedi önkormányzat 2014-es költségvetését
Balett és fantasztikus vígjáték a Szegedi Nemzeti Színház márciusi mûsorán
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumák
Ki fog tanulni?
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Elia: Elsõ tuningcsomag az új Renault Cliohoz
Kék hírek Kék hírek
Nyomozás a halálos kerékpáros baleset ügyében
Munkatársunktól   2009 August 02, Sunday  
Image
Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen a Szentesi Rendõrkapitányság a hajnalban a 451-esen számú fõút, Tisza-hídon bekövetkezett halálos kerékpáros baleset ügyében.
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen a Szentesi Rendõrkapitányság a hajnalban a 451-esen számú fõút, Tisza-hídon bekövetkezett halálos kerékpáros baleset ügyében.

A helyszíni szemle során megállapították, hogy egy 32 éves szentesi fiatalember Csongrád felõl közlekedett Szentes irányába a Tisza-hídon kerékpárján. Az átkelõn jelenleg felújítási munkálatok zajlanak, a Csongrád felõl Szentes irányába tartó forgalmi sávot lezárták, az aszfaltot felmarták, a váltakozó forgalmat jelzõlámpa irányítja.A felmart útszakasz fizikai akadállyal elválasztva nincsen, csupán jelzõtáblák jelzik a lezárást, továbbá a két forgalmi sáv között jelenleg kb. 25 cm. szintkülönbség van. A kerékpáros eddig tisztázatlan okból letért a forgalmi sávból a munkaterületre és ott kerekezett tovább Szentes irányába. A híd szentesi hídfõjénél lévõ ún. „dilatációs" résznél egy kb. 1,5 méter mély munkagödröt alakítottak ki. Ezt azonban nem jelölték meg, illetve nem kerítették el. Az adott útszakaszon közvilágítás nincsen, ezért a gödör csak közelrõl látható. A kerékpáros feltehetõen késve pillantotta meg az elõtte lévõ gödröt, melybe jármûvével belehajtott. A gödörbe esés következtében koponyasérülést szenvedett.A helyszínre érkezõ mentõk már nem tudták megmenteni a fiatalember életét, a helyszínen életét vesztette.

A Szentesi Rendõrkapitányság a helyszíni szemle alapján nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt annak megállapítására, hogy terhel-e valakit felelõsség a balesetért.

Kapcsolódó anyagok:Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow HírekContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player