Frankóságok
Bárány kotlett
ImageÚjabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
Karpaccso
Karikába hajtott vaddisznoborda
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Õzgerinc Mátyás módra
Gasztro
Receptek
SpenĂłt?!
KĂłstolĂł KommandĂł
Kávét a kávéházakból!
Gasztro-folklĂłr
Fõzzõn velünk Karácsonyra!
Programajánló
�prilis 2024
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ebben a h�napban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllõfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ süllõfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklĂłr
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életérõl...
Frankóságok Frankóságok
Süllõfilé roston, sült zöldségekkel
MunkatársunktĂłl   2005 June 07, Tuesday  
Sullo zoldsegekkel
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ süllõfilét készít sült zöldség körettel.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Hozzávalók:
  • 2 vĂ©kony szelet sĂĽllõ
  • cukkini
  • paradicsom,
  • gomba
  • paprika
  • kaliforniai paprika
  • pĂłrĂ©hagyma
  • sĂł, kevĂ©s liszt, bors, rozmaring

És hogy hogyan kell mindezt elkészíteni? Nézze meg!

Frankóságok még!


Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!



Webradio.hu - Szegedi, orsz�gos �s sport h�rek a nap 24 �r�j�ban!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player