Chat Chat

Súgó

A társalgó használatához előbb be kell jelentkezni a Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában! rendszerébe. Bejelentkezéskor javasolt az automatikus bejelentkezés kis rublikájának kipipálása, hogy menet közben ne telhesssen le az azonosítóhoz tartozó aktivitási idő.

Ha még nem regisztrált felhasználónk, akkor itt az alkalom, hogy regisztráljon!

Bejelentkezés után egy flash ablakot fog találni a böngésző ablakában, és azonnal elkezdheti a társalgást a rendszerben jelenlévő többi felhasználóval.

A társalgóban a használhatók az IRCben megszokott parancsok. A rendszer szűri az illetlennek vélhető szavakat, tehát nem kell csodálkozni, ha * karakterek jelennek meg egyes felhasználók szövegeiben.

Amennyiben Ön bizonyos mondatokat csak bizonyos felhasználónak szán, akkor megteheti, hogy a mondandóját kifejezetten csak a célzott személy lássa. Ha pedig nem válaszolnának a szobatársak, akkor csengethet nekik egyet, hátha a hangra felfigyelnek.

A jobb felső részen található "Hozzáad" gomb teszi lehetővé új társalkodó szobák létrehozását. Persze van néhány eleve beépített szoba, hogy mindenki arról beszélhessen, amiről csak akar. A szobák lehetnek privát hozzáférésüek is. Ebben az esetben a létrehozó mondhatja meg, hogy kik láthatják a beszélgetést, sőt meg is hívhat olyanokat, akikkel külön megbeszélnivalója van.

Ha gondjai lennének a külalak változtatásakor, vagy esetleg a flash lejátszó beragadni látszik valamilyen régi beállításban, használja a flash beállító oldalt, ahol mindenekelőtt törölje a flash cache memóriáját (hasonló a cookie rendszerhez).

Lehetetlen az összes lehetőségről beszámolni egy ilyen súgóban. Ki kell próbálni! Jelentkezzen be:Webrádió: Amiről Szegeden tudni kell.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow ChatContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player