huenru
Márkák
PaprikaHázias ÍzekSnackUZSIMenüPrémium termékekBoszorkány

Hírek

‘A HAZAIBAN TÖBB VAN!’
2024.01.24

Cégünk már közel 10 éve szorosan együttműködik a Magyar Termék Nonprofit Kft-vel, termékeinken használjuk a kézjegyes védjegy-logókat, melyek alapján a fogyasztók azonnal informálódhatnak, hogy az adott konzerv magyar/hazai/ vagy hazai feldolgozású termék-e. Az évek folyamán több közös promóciójukban is részt vettünk, ezáltal is erősítve a fogyasztókban az itthon előállított termékek iránti elköteleződést. 2024. januárban elindult […]

Alapanyag helyettesítés
2022.05.10

A Szegedi Paprika Zrt. 2023. január 13-tól a készétel termékek esetében a napraforgó étolaj sertészsírral történő helyettesítését megszüntette. A korábban jelzett termékek gyártása 2023. január 13-tól napraforgó étolaj felhasználásával történik. Felhívjuk a fogyasztók figyelmét, hogy az egyes üzletek készlete eltérő lehet, így előfordulhat, hogy az adott üzlet polcain egyszerre megtalálhatóak az eredeti és a helyettesített […]

Termékvásárlással ismét segíthetnek az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak!
2019.07.19

2019-ben immár harmadik alkalommal szerveztük meg azt a promóciót, amelynek során a résztvevő termékek megvásárlásával a fogyasztók közvetve támogathatják az Országos Mentőszolgálat Alapítványát. A Házias Ízek márkanévvel forgalmazott készételek és melegszendvicskrémek mellett egyes Snack pástétomok is részt vesznek az akcióban. A figyelemfelhívó csomagolású termékek megtalálhatóak minden üzletlánc kínálatában. Az akció szeptember végéig tart.

Fűszerpaprika története

„Nekünk találkozni kellett”. Önnek, kedves Olvasó, ismerős ez a nem túl régi sláger? Nekünk, Szegedieknek különös értelmet ad ez a három szó: a keletről érkezett magyarság és a tengeren túlról hódítóútra indult paprika itt, Európa közepén randevúzott először, majd talált véglegesen egymásra hosszú évszázadokkal ezelőtt.

Tovább


Receptajánlat

Bableves


Hozzávalók:

250 g bab, 1 füstölt sertéscsülök, 50 g vöröshagyma, 1 petrezselyemgyökér, 1 sárgarépa, 30 g zsiradék, 1 evőkanál liszt, 1 teáskanál édesnemes paprika, só, szemes bors, ecet (ízlés szerint), 1 dl tejföl.

Teljes recept