Programajánló
Október 2021
H K S C P S V
272829301 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hónapban
Legújabb lapok
traser
A "négymadár"
Emlékem
Emlékem
enigmaphoto
392. Búcsú
391. Szabad, demokratikus emlékmű
390. Búcsúzó baloldal
aromatic.hot.coffee
A hazugság maga...
Végjáték
Emberségből nullás
Ciprusi levelek 2006
9. levél
8. levél
7. levél
NÉGYmadár
NÉGYmadár
járóka
szabadszarka
LeveX Blog
Arad
Szeretem a hazám
Gwen Stefani - The Sweet Escape
sonsanford
Népszavazás, nemzetárulózás - mindig kampánytéma volt a kettős állampolgárság
Friss naplók
Képes
NÉGYmadár
aromatic.hot.coffee
enigmaphoto
Naplók
LeveX Blog
Naplók Naplók

aromatic.hot.coffee
bejegyzése

Címlap | Naplózók | Súgó
Lépjen be

Előző

Első
A hazugság maga...
IllesLazar (2009 August 22, Saturday, 16:01)
hazugsag_maga.jpgMegmondom, elfogott a hányinger. És itt most elhiszem, hogy Bächer Ivánnak elege lett, és egyebek között azt mondta második cikkében, „a jobboldal nem hazudik, hanem a hazugság maga". Mert ez a hányinger pontosan attól a zembertől fogott el, aki a pártelnöki fő haver. Aki az évfordulók alkalmával garantáltan együtt mutatkozik és fényképezkedik vele.

Ez a zember, igaz, akkor még másutt, mint ma leledzik, amikor a bíróság által ma már megítélt Szögi gyilkosság történt, nem átallotta azt javasolni, hogy öljék meg a cigányokat, gyerekestül és miegymás. Majd elment máshova, és ott is rasszista volt: zsidózott, cigányozott, ahogyan egy igazi jobboldalihoz illik.

Én azóta csak belső szenvedés árán vagyok képes rákattintani azokra a lapokra, hogy megnézzem, mit is írnak. És ma - különös okból - mégis rákattintottam. És mit látok? A zember pofaképével egy cikket. És mi van e cikkben? Hogy ő az igaz, aki már akkor is megmondta, hogy ez így nem mehet tovább, és ki kell már közösíteni azokat a társadalomból, akik itten cigányokat képesek öldösni.

Na, itt fogott el a hányinger, és nem is olvastam tovább. Bizonyára a zember mindent meg is magyarázott, az általam már nem kért részben, hogy mostan így van jól, hogy a magyar rendőrség, amelyet a zember izéjében (mint orgánumban) becsméreltek eleget, szóval a közegek elfogták, majdnem bizonyosra vehetően azokat az „állatokat", (ezt a kifejezést egyébként lopta az Amerikai Magyar Népszava c. laptól és Bartus Lászlótól az ottani cikk szerzőjétől) le kellett már kapcsolni. Tehát ez a zember amellett, hogy gerinctelennek tekinthető, még lop is, igaz nem műkincset vagy pénzt, hanem olyan szavakat, amelyek az ő redves szájához nem illendők.

És ezek a zemberek vették maguknak a bátorságot, hogy a szerző megkérdezése nélkül, csak úgy, és természetesen a baloldal lejáratása érdekében, no meg ideológiai csendestársuk dicsőítéseképpen, leközölték Bächer Ivánnak azt az írását, amit garantáltan másoknak szánt. És nem olyan izének (mint orgánumnak), amely zsidózik és cigányozik, ha kell, ha nem.

Ne csodálkozzék a jobboldal, ha kitagadhatóvá válik az egyetemes emberi kultúrából. Ne csodálkozzék, ha a zemberei ilyen hányingerkeltő pofaképpel rendelkeznek. Ezek a zemberek ugyanis nem betegek, hanem egyszerűen szarból vannak, tetőtől talpig. Akkor is, ha ma ezek az izék (mint orgánumok) meglehetősen kussolnak. Tegnap még a nagyot mondó gádzsóval voltak tele. Ma meg már kussolnak, és szarokat bíznak meg azzal, hogy mosogassák magukat és izéjüket (mint orgánumot) a nemzet előtt.A naplókban megjelenő írások nem feltétlenül tükrözik a Webrádió álláspontját.

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!

IL 2009 August 26, Wednesday, 18:22:10

egy húron pendülnek így is, úgy is Szégyenli

Barack 2009 August 26, Wednesday, 17:20:49

Csak azért hallgatnak azok, akik korábban hangosan nyitották ki a szelencét, mert már biztosak a győzelmükben, és a hallgatás ilyenkor arany. Más érzés volt fába szorult féregnek lenni. Pontosan a tudatosságot nélkülöző, csak a vezérhez simulni kívánó zemberek kezdenek ilyenkor mosakodni, hogy újra simulhassanak. A vezér meg azt hiszi nem ő a felelős azért, hogy a szelence kinyílt. Persze nem is ő nyitotta ki, ő csak elviselhetőnek gondoltatta a nyitott szelencét.

Hozzászólások száma: 2 


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow BlogContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player