Programajánló
Október 2021
H K S C P S V
272829301 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hónapban
Legújabb lapok
traser
A "négymadár"
Emlékem
Emlékem
enigmaphoto
392. Búcsú
391. Szabad, demokratikus emlékmű
390. Búcsúzó baloldal
aromatic.hot.coffee
A hazugság maga...
Végjáték
Emberségből nullás
Ciprusi levelek 2006
9. levél
8. levél
7. levél
NÉGYmadár
NÉGYmadár
járóka
szabadszarka
LeveX Blog
Arad
Szeretem a hazám
Gwen Stefani - The Sweet Escape
sonsanford
Népszavazás, nemzetárulózás - mindig kampánytéma volt a kettős állampolgárság
Friss naplók
Képes
NÉGYmadár
aromatic.hot.coffee
enigmaphoto
Naplók
LeveX Blog
Naplók Naplók

aromatic.hot.coffee
bejegyzése

Címlap | Naplózók | Súgó
Lépjen be

Előző

Első
Vigyázat, horda!
IllesLazar (2009 July 23, Thursday, 17:20)
hordakellen.jpgÚgy kisérték őket ma, mintha egyenesen Obama elnök és csapata jött volna hozzánk látogatóba. Elöl rendőrmotoros, utána rendőrautó, három busz, majd megint rendőrautó.

Ezek a Steaua szurkolói voltak. Nekik kijár a felvezetés a magyar adófizetők pénzén, tekintettel az újpesti majomszabásúak múlt heti teljesítményére. Már Aradon szétverték volna a buszukat, ha nem jönnek a román rendőrök a könnygázzal. Jöttek, és a határnál jöttek a magyarok is, hogy szolgáljanak és védjenek.

Ez sport? Mármint a futball, amely ezeket az embereket vonzza? Nem hinném. Ez már pénzért folyó gladiátori játék, amelyre ezen az égtájon csak a primitív emberszabásúak kíváncsiak. A Neander-völgyből származók már nem annyira.

Csakhogy én ezt ki kérem magamnak. Ilyen állati hordák megfékezésére nem kellene, a nehezen megkeresett adóforintjaimat költeni. És e helyzet igen egyszerűen elérhető. Ki kell tiltani a magyar bajnokságból azokat a csapatokat, amelyek úgynevezett szurkolóinak állatkerti ketrecet kell építeni a lelátón, hogy elszeparálhatók legyenek önmaguktól, valamint a másik emberszabású horda egyedeitől. Továbbá azokat a főemlősre hasonlító egyedeket, amelyek már Aradon szétverik saját buszukat, nem kell a szent hazai földre engedni. Azért vannak a határőrizeti szervek, hogy visszafordítsák őket onnan, abban a minutumban, amikor átlépnék a nem létező, de a térképről leolvasható határvonalat.

Ideje lenne végre érvényt szerezni ebben az országban a demokratikus többség akaratának, mielőtt az emberszabásúak politikai kört nem alkotnak, és rá nem szarnak ennek a többségnek a fejére. Mondván: mi vagyunk a szurkolók népe és az ő képviselői.

Következő

Utolsó


A naplókban megjelenő írások nem feltétlenül tükrözik a Webrádió álláspontját.

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!

IllesLazar 2009 July 24, Friday, 10:05:48

Nem szeretném mégsem, ha tragédia kellene ahhoz, hogy a döntés megszülessen. De fogadom, majd akkor térnek észre a döntéshozók, ha ez bekövetkezik. Sajnos! Igazad van, fordított gladiátori játékok, ezek az arénában küzdenek, a nézők pedig halomra ölnék egymást.

Ve 2009 July 24, Friday, 09:26:06

Teljesen igazad van.

Történész 2009 July 24, Friday, 09:03:38

Nem, ez nem "pénzért folyó gladiátori játék", mert ott a gladiátorok ölték egymást, nem a nézők.... "Ki kell tiltani a magyar bajnokságból azokat a csapatokat, amelyek úgynevezett szurkolóinak állatkerti ketrecet kell építeni a lelátón". Lesz erre valakinek mersze? Pedig ehhez nem kell merészség, csak egyszerű döntés. Felkiáltás

Hozzászólások száma: 3 


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow BlogContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player